Farfar

Farfar

Min farfar är väldigt klok. Jag tror att han kan allting. I alla fall allt som man kan läsa om i böcker, för han läser jättejättemycket. När han läser måste han ha sina glasögon på sig, för annars ser han ingenting. Ganska ofta hittar han dem inte, så då hjälper jag honom att leta.
Farfars hår är rufsigt. Men inte när han och farmor ska gå bort, då kammar han det alltid fint åt sidan.

Något som är väldigt bra med min farfar är att han kan leka hur länge som helst utan att han måste gå iväg och göra vuxensaker. Men det bästa med farfar är nog att han kan berätta de bästa historierna som finns.

Det finns saker som händer runt omkring oss hela tiden som är så konstiga att de inte borde vara sanna, säger farfar. De allra flesta märker aldrig något av det. Men om man bara kan hålla alla sinnen öppna, så kommer man att få se och uppleva saker som är osynliga för de allra flesta. Det handlar bara om att våga tro på det som inte verkar vara verkligt. 

Precis så är det med Tutte Brödsmula och Kalle Humla. Alltihop med dem är egentligen så konstigt så att det inte borde vara sant. Men det är det. Och det är jag så väldigt, väldigt glad för.

Tutte Brödsmula

Tutte Brödsmula

Farmor

Farmor