Farbror Henning

I Vikhammar finns Hennings Söta & Goda - världens mest fantastiska godisaffär. Varje gång Lisa hälsar på farmor och farfar vill hon gå dit. Tutte Brödsmula och Kalle Humla tycker också om att följa med dit och det slutar nästan alltid i kaos. Toodeli-hoodala-hoo!

Kalle Humla

Kalle Humla är rund som en boll och ovanligt stor för att vara humla. Det är tur, för då kan Tutte sitta på hans rygg när de ska någonstans. Det går så mycket enklare då säger hon. 

Tutte Brödsmula

Tutte Brödsmula är som en helt vanlig flicka. Hon har brunt hår och fräknar på näsan. Och hon har alltid en gul klänning och blå träskor. Men samtidigt är hon väldigt ovanlig.

Farfar

Min farfar  kan leka hur länge som helst utan att han måste gå iväg och göra vuxensaker. Men det bästa med farfar är nog att han kan berätta de bästa historierna som finns.

Farmor

Farmor färgar håret svart hos frisören och har jättemånga fina halsband. OCh hon har fyllt huset på Tegelbruksvägen med blommiga och färgglada tapeter i nästan alla rum. Hon vill ha mycket färg och liv omkring sig, säger hon.